whatsuplogo 040 580 1442

Nopea ja suora yhteys työnantajaan.

Palvelut

1. Työvoiman vuokraus

Työvoiman vuokraus sopii monenlaisiin tilanteisiin, oli kyse sitten henkilöstötarpeen lyhytaikaisesta kasvusta asiakkaan liiketoiminnan vaihtelusta johtuen tai rekrytointiprosessin ulkoistamisesta. Kun työntekijä on työskennellyt asiakkaan palveluksessa, esimerkiksi sesongin tai sijaisuuden ajan, on työntekijän rekrytoiminen asiakkaan palvelukseen mutkattomampaa. Vuokratyö tukee myös opiskelijoiden ja muiden lyhytaikaista työtä etsivien työllistymistä.

2. Rekrytointi

Tilanteissa, joissa haetaan erityisosaamista, tarvitaan lisäresurssia tai halutaan tehokkuutta rekrytointiprosessiin, on rekrytointipalveluiden toteuttaminen kanssamme toimiva vaihtoehto. Hoidamme puolestanne työpaikkailmoittelun eri rekrytointikanavissa ja sosiaalisessa mediassa, etsimme profiiliin sopivat kandidaatit, tarkastamme henkilöiden taustat, teemme sopivimmille hakijoille SHL-sertifioitujen konsulttiemme kautta henkilöarvioinnit ja pidämme tiiviisti yhteyttä teihin sekä hakijoihin koko rekrytointiprosessin ajan. Tarjoamme käyttöönne pitkän kokemuksen omaavan konsultin, joka toimii päätöksenteon tukena koko prosessin ajan. Teidän tehtäväksenne jääkin vain parhaan hakijan palkkaaminen!

3. Suorahaku

On tilanteita, joissa rekrytointia ei voida toteuttaa julkisesti ja tehtäviä, joihin on vaikea löytää sopivia henkilöitä. On hyvinkin tyypillistä, että vaativat esimies- ja asiantuntijatehtävät voivat olla haasteellisia täyttää. Tällöin palvelemme teitä aina tapauskohtaisesti räätälöidyn suorahaku-palvelumme avulla. Erikoisosaamistamme on passiivisten työnhakijoiden saavuttaminen, missä onnistumme kattavan verkostomme ja vahvan sosiaalisen median osaamisemme kautta. Toteutamme suorahakuprosessin tiiviisti kanssanne ja autamme teitä henkilökohtaisesti päätöksenteossa.

 

 
 
 
 
tiva tiva2 yrittajat 2018 hpl logohenkilostoalaj hetipalkka