whatsuplogo 040 580 1442

Nopea ja suora yhteys työnantajaan.

Asiakkaille

Asiakkaamme tyytyväisyys on toimintamme kulmakiviä. Olemme joustava ja asiakaslähtöinen kumppani henkilöstön resursointiin liittyvissä asioissa. Teemme kaikkemme, jotta omalta osaltamme voimme olla mukana tukemassa toimintaanne ja kehitystänne. Palvelemme teitä liittyen ulkoisen työvoiman käyttöön, rekrytointiin ja erilaisiin työelämän konsultointeihin. Työvoiman ja kulujen seuranta onnistuu meillä sähköisen henkilöstöhallinnan järjestelmän kautta. Monipuolinen ja helppokäyttöinen henkilöstöpalvelualan yrityksille tehty järjestelmämme on pitkäaikaisen kehitystyömme tulos.

 

Asiakaskuntamme muodostuu kotimaisista ja kansainvälisesti toimivista erikokoisista yrityksistä. Ymmärrämme hyvin erilaisia tarpeita ja välitämme työntekijöitä niin pitkäaikaisiin projekteihin ja sijaisuuksiin kuin keikkatöihinkin. Meidän kauttamme on mahdollista saada alan aloitteleva ammattilainen tai työelämässä jo kannuksensa ansainnut tekijä.

 

Yhteistyömme perustana ovat kestävät ja henkilökohtaiset asiakassuhteet. Koko asiakassuhteen ajan yhteydenpito tapahtuu oman henkilökohtaisen yhteyshenkilönne kanssa.

 
 
 
 
tiva tiva2 yrittajat 2018 hpl logohenkilostoalaj hetipalkka