Henkilöstöpooli

whatsuplogo 040 580 1442

Nopea ja suora yhteys työnantajaan.

Henkilökunta

Ville VertainenVille Vertainen on Henkilöstöpoolin myyntijohtaja ja vastaa yrityksen operatiivisesta toiminnasta sekä asiakassuhteista. Villellä on yrittäjätausta ja vankka kokemus myynnin, asiakassuhteiden sekä yritystoiminnan saralta. 20-vuotiaana Ville työskenteli majoituspäällikkönä Suomen suurimassa urheilutapahtumassa ja työllisti tuolloin reilut 20 henkeä, joten rekrytointi sekä johtaminen on tullut tutuksi nuoresta pitäen. Uusien kontaktien ja asiakassuhteiden rakentaminen perustuu hyväksi opittuun metodiin; ole rehellinen, pidä lupauksesi ja tee kovasti töitä.

 

 

 

Annika TuomolaAnnika Tuomola on Henkilöstöpoolin HR-päällikkö, jonka työnkuvaan kuuluu rekrytointiprosessien kokonaisvaltainen hoitaminen ja työntekijöiden elinkaaren hallinta. Lisäksi Annikan vastuualueisiin kuuluvat yrityksen HR-järjestelmän päivitys ja ylläpito, markkinointi ja henkilöstöhallinnon kehittäminen. Annika valmistui kauppatieteiden maisteriksi syyskuussa 2019. Opinnoissaan hän erikoistui henkilöstöjohtamiseen, jonka lisäksi hän on työskennellyt myös aiemmin HR-alan tehtävissä niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla.

 

 

Jalmari kuvaJalmari Viima on Henkilöstöpoolin asiakkuuspäällikkö Varsinais-Suomessa, jonka työnkuvaan kuuluu muun muassa asiakassuhteiden hoitaminen, työnhakijoiden haastatteleminen ja markkinointi. Jalmarilla on useamman vuoden kokemus tuotannon johtamisesta. Myynnin ja palveluiden parissa Jalmari on toiminut noin yhdeksän vuotta, jossa asiakaslupaukset ja niiden toteuttamisen tärkeys on tullut tutuksi.

 

 

 

Erno kuva

Erno Varga on Henkilöstöpoolin unkarilaisvahvistus, joka toimii pääkaupunkiseudulla asiakkuuspäällikkönä. Erno on asunut Suomessa yli 20 vuotta ja tuntee suomalaisen työkulttuurin ja työnteon vaatimukset erinomaisesti. Ammattilaisurheilu-uransa jälkeen hän on toiminut yrittäjänä myyntialalla, lastentarhanopettajana sekä kahdeksan vuotta rakennusalalla. Erno on perusluonteeltaan hyvin positiivinen ja sosiaalinen ja hänellä on erittäin laaja verkosto sekä Suomessa että Unkarissa ja Romaniassa.

 

 

 

Tero Toponen

Tero Toponen on Henkilöstöpoolin osakas ja hallituksen puheenjohtaja osallistuen aktiivisesti yrityksen päivittäiseen toimintaan. Tero on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti ja auskultoinut Piikkiön tuomiokunnassa varatuomariksi. Hän on työskennellyt pohjoismaisella tasolla erilaisissa asiantuntija-, esimies-, myynti- ja johtotehtävissä lähes kolmekymmentä vuotta. Teron kokemus on erityisen vankka palvelutoimialoilta ja henkilöstöjohtamisesta. Terolla on kokemusta kaikista yrityksen toimintaan liittyvistä asioista: myynti, tukitoiminnot, asiakassuhteet, yhtiön kehittäminen, yritysjärjestelyt, fuusiot, toimintojen lopettaminen ja uusien liiketoiminta-alueiden käynnistäminen.

 

 

TepsuToimistokoira Tepsu on pitkän työhistoriansa aikana antanut oman panoksensa yli 300 haastattelussa ja yli 500 hallitus- ja johtoryhmäkokouksessa. Tepsun erityisosaamisalueena on ihmisten kohtaaminen ja tunnelman luominen.

 
 
 
 
tiva tiva2 yrittajat 2018 hpl logo hetipalkka