Suomen Henkilöstöpooli Oy on
Luotettava, joustava ja mutkaton yhteistyökumppani

Henkilöstöpooli

whatsuplogo 040 674 1220

Nopea ja suora yhteys työnantajaan.

Työnhakijoille

Työnhakijoille

Lue lisää ›

asiakkaille

Asiakkaille

Lue lisää ›

Suomen Henkilöstöpooli Oy

Henkilöstöpooli auttaa työntekijöitä onnistumaan ja työnantajaa menestymään!

Henkilöstöpoolilla on pitkä ja monipuolinen osaaminen henkilöstöpalvelualalta ja toimimme useilla eri toimialoilla. Tämä takaa oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin tehokkaasti ja luotettavasti. Tarjoamme valtakunnallisesti nykyaikaisia henkilöstöratkaisuja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin. Henkilöstöpooli on perustettu vuonna 2008.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! ›

Elintarviketyöntekijä, Loviisa (2 henkilöä)

Haemme asiakasyrityksellemme kahta ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄÄ sesonkiluonteiseen kalankasvatusyrityksen huolto- ja perkaustöihin.

Työnkuvaan kuuluu kalojen verestys huoltoaluksella sekä kalojen pakkaaminen elintarvikelaitoksessa. Työnkuva sisältää myös osittaista työtä huoltoaluksella merellä. Työt vaativat reipasta työasennetta, hyvää peruskuntoa ja kestävyyttä sekä hyvää suomen tai englannin kielen taitoa. Toivomme, että hakijoilta löytyy hygieniapassi ja ajokortti, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan myös eduksi.

Työtehtävä on määräaikainen ajalla 1.11. - 15.12.19. Tulevaisuudessa on mahdollisuus tehdä töitä asiakasyrityksen palveluksessa n. 6kk vuodessa. Työaika on maanantaista perjantaihin noin 7h/päivä. Tehtävän palkkaus määräytyy elintarviketeollisuuden työehtosopimuksen mukaan, jonka lisäksi tarjoamme työntekijöillemme yksityisen työterveydenhuollon sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Asiakasyritys järjestää työntekijöille tarvittaessa myös asunnon.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian tai laita viestiä WhatsAppilla 046 921 7579. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Takaisin listaukseen
 
 
 
 
tiva tiva2 yrittajat 2018 hpl logo hetipalkka