Suomen Henkilöstöpooli Oy on
Luotettava, joustava ja mutkaton yhteistyökumppani

Henkilöstöpooli

whatsuplogo 040 674 1220

Nopea ja suora yhteys työnantajaan.

Työnhakijoille

Työnhakijoille

Lue lisää ›

asiakkaille

Asiakkaille

Lue lisää ›

Suomen Henkilöstöpooli Oy

Henkilöstöpooli auttaa työntekijöitä onnistumaan ja työnantajaa menestymään!

Henkilöstöpoolilla on pitkä ja monipuolinen osaaminen henkilöstöpalvelualalta ja toimimme useilla eri toimialoilla. Tämä takaa oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin tehokkaasti ja luotettavasti. Tarjoamme valtakunnallisesti nykyaikaisia henkilöstöratkaisuja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin. Henkilöstöpooli on perustettu vuonna 2008.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! ›

Tarjoilija, Naantali

Haemme asiakaspalveluhenkistä ja kassataitoista À LA CARTE -TARJOILIJAA asiakasyrityksellemme Naantaliin.

Työnkuvaan kuuluu ravintolan annosten ja juomien pöytiintarjoilu. Toivomme, että hakijoilta löytyy ravintola-alan koulutus tai aiempaa työkokemusta ravintolatyöskentelystä ja tarjoilusta. Työt vaativat reippautta, iloista palveluasennetta ja hyvää paineensietokykyä. Hakijoilla tulee myös olla voimassa olevat hygienia- ja anniskelupassit.

Työ on kokoaikainen ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävän palkkaus määräytyy matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme yksityisen työterveydenhuollon sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus tai käytä ohituskaistaa ja laita viestiä WhatsAppilla 046 921 7579. Haastattelemme sopivia hakijoita ja hakuajan kuluessa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Takaisin listaukseen
 
 
 
 
tiva tiva2 yrittajat 2018 hpl logo hetipalkka