Suomen Henkilöstöpooli Oy on
Luotettava, joustava ja mutkaton yhteistyökumppani

Henkilöstöpooli

whatsuplogo 040 674 1220

Nopea ja suora yhteys työnantajaan.

Työnhakijoille

Työnhakijoille

Lue lisää ›

asiakkaille

Asiakkaille

Lue lisää ›

Suomen Henkilöstöpooli Oy

Henkilöstöpooli auttaa työntekijöitä onnistumaan ja työnantajaa menestymään!

Henkilöstöpoolilla on pitkä ja monipuolinen osaaminen henkilöstöpalvelualalta ja toimimme useilla eri toimialoilla. Tämä takaa oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin tehokkaasti ja luotettavasti. Tarjoamme valtakunnallisesti nykyaikaisia henkilöstöratkaisuja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin. Henkilöstöpooli on perustettu vuonna 2008.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! ›

Ravintolatyöntekijöitä Pyhäjoelle

Haemme toimeksiantajallemme energisiä ja vastuuntuntoisia ravintolatyöntekijöitä Hanhikivi-1 työmaaravintolaan Pyhäjoelle.

Etsimme työntekijöitä sekä salin että keittiön puolelle. Alan koulutus ja kokemus on eduksi, mutta ratkaisevaa on aito kiinnostus ja innostus erinomaiseen asiakaspalveluun. Työkielenä on suomi tai englanti. Työtunnit ajoittuvat tällä hetkellä klo 06.30-18.00 välille, mutta jatkossa pitää olla mahdollisuus myös ilta- ja viikonlopputöihin.

Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia. Tehtävän palkkaus määräytyy voimassa olevan työehtosopimuksen mukaan. Kaikki työntekijämme kuuluvat yksityisen työterveyshuollon piiriin ja heidät on vakuutettu myös vapaa-ajalla sattuvien tapaturmien varalta. Julkiset kulkuyhteydet ovat paikkakunnalla heikohkot, joten ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttämiseen helpottavat oleellisesti liikkumista.


Täytä hakemus linkin kautta tai käytä ohituskaistaa ja kysy lisätietoja WhatsAppissa 046 921 7579. Työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Takaisin listaukseen
 
 
 
 
tiva tiva2 yrittajat 2018 hpl logo hetipalkka