Suomen Henkilöstöpooli Oy on
Luotettava, joustava ja mutkaton yhteistyökumppani

Henkilöstöpooli

whatsuplogo 040 674 1220

Nopea ja suora yhteys työnantajaan.

Työnhakijoille

Työnhakijoille

Lue lisää ›

asiakkaille

Asiakkaille

Lue lisää ›

Suomen Henkilöstöpooli Oy

Henkilöstöpooli auttaa työntekijöitä onnistumaan ja työnantajaa menestymään!

Henkilöstöpoolilla on pitkä ja monipuolinen osaaminen henkilöstöpalvelualalta ja toimimme useilla eri toimialoilla. Tämä takaa oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin tehokkaasti ja luotettavasti. Tarjoamme valtakunnallisesti nykyaikaisia henkilöstöratkaisuja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin. Henkilöstöpooli on perustettu vuonna 2008.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! ›

Puuseppä, Raisio

Haemme nyt asikkaallemme Raisioon kokenutta ja motivoitunutta puuseppää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta puusepäntyöstä. Työskentelyasenteesi on joustava, vastuullinen ja huolellinen. Tehtävä vaatii hyviä käsityötaitoja ja tiimityötaitoja sekä valmiutta työskennellä myös itsenäisesti haastavampien tehtävien parissa. CNC-osaaminen katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Työ on kokoaikaista ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Palkkaus määräytyy puusepänteollisuuden työehtosopimuksen sekä hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaan. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme yksityisen työterveydenhuollon sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus tai laita viestiä WhatsAppilla 046 921 7579. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan kuluessa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Takaisin listaukseen
 
 
 
 
tiva tiva2 yrittajat 2018 hpl logo hetipalkka