Henkilöstöpooli

whatsuplogo 040 674 1220

Nopea ja suora yhteys työnantajaan.

Henkilökunta

Ville VertainenVille Vertainen on Henkilöstöpoolin myyntijohtaja ja vastaa yrityksen operatiivisesta toiminnasta sekä asiakassuhteista. Villellä on yrittäjätausta ja vankka kokemus myynnin, asiakassuhteiden sekä yritystoiminnan saralta. 20-vuotiaana Ville työskenteli majoituspäällikkönä Suomen suurimassa urheilutapahtumassa ja työllisti tuolloin reilut 20 henkeä, joten rekrytointi sekä johtaminen on tullut tutuksi nuoresta pitäen. Uusien kontaktien ja asiakassuhteiden rakentaminen Varsinais-Suomessa perustuu hyväksi opittuun metodiin; ole rehellinen, pidä lupauksesi ja tee kovasti töitä. Turkulaistunut stadilainen rakastaa jalkapalloa ja se on myös paras tapa pitää itsensä päivästä toiseen virkeänä töissä ja siviilissä.

 

Tero ToponenTero Toponen on Henkilöstöpoolin osakas ja hallituksen puheenjohtaja osallistuen aktiivisesti yrityksen päivittäiseen toimintaan. Tero on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti ja auskultoinut Piikkiön tuomiokunnassa varatuomariksi. Hän on työskennellyt pohjoismaisella tasolla erilaisissa asiantuntija-, esimies-, myynti- ja johtotehtävissä lähes kolmekymmentä vuotta. Teron kokemus on erityisen vankka palvelutoimialoilta ja henkilöstöjohtamisesta. Terolla on kokemusta kaikista yrityksen toimintaan liittyvistä asioista: myynti, tukitoiminnot, asiakassuhteet, yhtiön kehittäminen, yritysjärjestelyt, fuusiot, toimintojen lopettaminen ja uusien liiketoiminta-alueiden käynnistäminen.

 

 

TepsuToimistokoira Tepsu on pitkän työhistoriansa aikana antanut oman panoksensa yli 300 haastattelussa ja yli 500 hallitus- ja johtoryhmäkokouksessa. Tepsun erityisosaamisalueena on ihmisten kohtaaminen ja tunnelman luominen.

 
 
 
 
tiva tiva2 yrittajat 2018 hpl logo hetipalkka