Suomen Henkilöstöpooli Oy on
Luotettava, joustava ja mutkaton yhteistyökumppani

Henkilöstöpooli

whatsuplogo 040 674 1220

Nopea ja suora yhteys työnantajaan.

Työnhakijoille

Työnhakijoille

Lue lisää ›

asiakkaille

Asiakkaille

Lue lisää ›

Suomen Henkilöstöpooli Oy

Henkilöstöpooli auttaa työntekijöitä onnistumaan ja työnantajaa menestymään!

Henkilöstöpoolilla on pitkä ja monipuolinen osaaminen henkilöstöpalvelualalta ja toimimme useilla eri toimialoilla. Tämä takaa oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin tehokkaasti ja luotettavasti. Tarjoamme valtakunnallisesti nykyaikaisia henkilöstöratkaisuja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin. Henkilöstöpooli on perustettu vuonna 2008.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! ›

Elintarviketyöntekijä teurastamoon

Haemme asiakasyrityksellemme Paimioon ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Elintarviketyöntekijän tehtäviin kuuluvat kokemuksesta riippuen erilaiset teurastuksen tehtävät. Työtehtäviin perehdytetään ja koulutetaan eli työ ei välttämättä vaadi aiempaa kokemusta. Odotamme hakijoilta kuitenkin hyvää fyysistä kuntoa, reipasta työotetta ja kiinnostusta alaa kohtaan. Tehtävä edellyttää myös sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa. Hygieniapassi ja voimassa oleva salmonellatodistus katsotaan eduksi, mutta autamme tarvittaessa näiden hankkimisessa.

Työ on maanantaista perjantaihin tapahtuvaa kokopäivätyötä. Tehtävän palkkaus on 13-16€/h riippuen hakijan koulutuksesta ja aiemmasta kokemuksesta. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme yksityisen työterveydenhuollon sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Täytä hakemus pikaisesti tai laita viestiä WhatsAppilla 040 672 1220. Avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat heti!

Takaisin listaukseen
 
 
 
 
tiva tiva2 yrittajat 2018 hpl logo hetipalkka