Henkilöstöpooli

Suomen Henkilöstöpooli Oy on
Luotettava, joustava ja mutkaton yhteistyökumppani

whatsuplogo 040 674 1220

Nopea ja suora yhteys työnantajaan.

palvelut

Palvelut

Lue lisää ›

tyontekijoille

Työntekijöille

Lue lisää ›

asiakkaille

Asiakkaille

Lue lisää ›

Suomen Henkilöstöpooli Oy

Henkilöstöpooli auttaa työntekijöitä onnistumaan ja työnantajaa menestymään!

Henkilöstöpoolilla on pitkä ja monipuolinen osaaminen henkilöstöpalvelualalta ja toimimme useilla eri toimialoilla. Tämä takaa oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin tehokkaasti ja luotettavasti. Tarjoamme valtakunnallisesti nykyaikaisia henkilöstöratkaisuja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin. Henkilöstöpooli on perustettu vuonna 2008.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! ›

Työhakemus

Puuseppä

Oletko kokenut puuseppä, joka etsii uusia haasteita? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Saloon ammattitaitoista puuseppää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme on suomalaiseen muotoiluun, laadukkaiden design-esineiden ja kalusteiden valmistukseen erikoistunut yritys, jossa sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään itsenäisesti monipuolisten asiakastilausten parissa. Tässä työpaikassa saat vastuuta, huolenpitoa sekä vapautta vaikuttaa omaan työhösi.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta puusepäntyöstä sekä valmiutta työskennellä itsenäisesti myös haastavampien tehtävien parissa. Työskentelyasenteesi on joustava, vastuullinen ja huolellinen. Tärkeitä ominaisuuksiasi ovat myös ongelmanratkaisukyky, oma-aloitteisuus ja tuloshakuisuus. Aiempi kokemus projektiluontoisten asiakastilausten parissa työskentelystä katsotaan eduksi.

Työ on kokoaikaista ja työsuhde on voimassa toistaiseksi. Palkkaus määräytyy puusepänteollisuuden työehtosopimuksen sekä hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaan. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme yksityisen työterveydenhuollon sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus pikaisesti tai viestiä WhatsAppilla 046 921 7579. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Takaisin listaukseen
 
 
 
 
tiva tiva2 yrittajat 2018 hpl logo hetipalkka